Lijit Search

Wednesday, 7 December 2011

Mould saiz Chocolate Cadbury





Setelah mencari berbulan-bulan lamanya..hehe..akhirnya saya jumpa juga dengan mould chocolate bar saiz cadbury ni...punyalah suka...siap beli 2 mould sekaligus...dan terus menambahkan bilangan mould cadbury ni bila tiba je masa gaji haha....


Apa lagi..terus la membuat coklat bar cadbury ni dengan penuh semangat..lihatlah hasilnya di atas tu...



Kemudian di wrapper dengan gold wrapper foil (atas) dan di wrapper dengan personalized wrapper (bawah). Terasa satu kepuasan setelah dapat hasilnya..hehe..



Untuk tempahan atau pertanyaan boleh lawat blog http://coklatwrapper.blogspot.com atau email ke coklatbar@gmail.com


Monday, 5 December 2011

Chocolate Gold Foil Wrapper

Inilah aluminium foil wrapper untuk membalut coklat. Coklat bar atau coklat bentuk love dan sebagainya. Ini saiz yang saya jumpa di kedai-kedai barangan kek atau coklat. Terdapat bermacam warna gold,silver,merah,jingga dan lain-lain. Harga dia pun lain-lain gak..mengikut suka tokei kedai la hahaha...biasa di pack dalam pack 50 wrapper atau 100 wrapper.





Ini tempahan 70 chocolate berbentuk love dari Najwa...tapi bukan Najwa Latif yerr...Jangan kira coklat love kat gambar atas tu..itu sebahagian jer dari 70 coklat love yang ditempah hehe
70 coklat yang dibalut dengan gold foil chocolate wrapper. Dia nak silver wrapper..tapi saya takde warna silver masa dia tempah coklat love ni...jadi gold pun dia terima gak...untuk majlis nikah kahwin katanya..terima kasih Najwa.
Ini contoh wrapper untuk coklat @ chocolate bar. Wrapper yang besar digunakan untk wrap coklat bar besar ni...Ini tempahan dari En Nasir untuk cukur jambul cucunya. Dia menempah 200 coklat bar wrapper saiz 6cm x 12.5cm. Lawat blog ni untuk lihat hasilnya: http://coklatwrapper.blogspot.com

Kepada pelawat blog saya, terimakasih diucapkan. Harap anda boleh tinggalkan komen atau follow saya, atau tinggalkan link anda di shoutmix. Saya akan lawat blog anda dan follow anda juga.


Sunday, 19 June 2011

Coklat Kartun dalam Plastik



Coklat serta artwork (Selamat Pengantin Baru, Selamat Hari Jadi dan sebagainya) harga 80sen.
Minima order 50 coklat. Email coklatbar@gmail.com atau call/sms 017-2135663 untuk pertanyaan atau tempahan. Tempahan seminggu sebelum majlis. Penghantaran percuma radius 10KM dari Ukay Perdana,Ampang.





Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Coklat Bola dalam Plastik




Coklat serta artwork (Selamat Pengantin Baru, Selamat Hari Jadi dan sebagainya) harga 80sen.
Minima order 50 coklat. Email coklatbar@gmail.com atau call/sms 017-2135663 untuk pertanyaan atau tempahan. Tempahan seminggu sebelum majlis. Penghantaran percuma radius 10KM dari Ukay Perdana,Ampang.





Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Coklat Biola dalam Plastik



Coklat serta artwork (Selamat Pengantin Baru, Selamat Hari Jadi dan sebagainya) harga RM1.00.
Minima order 50 coklat. Email coklatbar@gmail.com atau call/sms 017-2135663 untuk pertanyaan atau tempahan. Tempahan seminggu sebelum majlis. Penghantaran percuma radius 10KM dari Ukay Perdana,Ampang.





Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Coklat F1 dalam plastik



Coklat serta artwork (Selamat Pengantin Baru, Selamat Hari Jadi dan sebagainya) harga RM1.00.
Minima order 50 coklat. Email coklatbar@gmail.com atau call/sms 017-2135663 untuk pertanyaan atau tempahan. Tempahan seminggu sebelum majlis. Penghantaran percuma radius 10KM dari Ukay Perdana,Ampang.





Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Coklat Bar dalam Plastik



Coklat serta artwork (Selamat Pengantin Baru, Selamat Hari Jadi dan sebagainya) harga RM1.00.
Minima order 50 coklat. Email coklatbar@gmail.com atau call/sms 017-2135663 untuk pertanyaan atau tempahan. Tempahan seminggu sebelum majlis. Penghantaran percuma radius 10KM dari Ukay Perdana,Ampang.





Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Coklat Bentuk Love dalam Plastik



Coklat serta artwork (Selamat Pengantin Baru, Selamat Hari Jadi dan sebagainya) harga 80sen..
Minima order 50 coklat. Email coklatbar@gmail.com atau call/sms 017-2135663 untuk pertanyaan atau tempahan. Tempahan seminggu sebelum majlis. Penghantaran percuma radius 10KM dari Ukay Perdana,Ampang.





Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Sunday, 10 April 2011

Berbagai coklat


-Berbagai jenis coklat: biola,bola,piala,kereta F1,kartun,bar (untuk wrapper), coklat huruf...coklat nombor pun ade tau..hehe

Coklat bar kemudian dibungkus dengan kertas foil, pas tu di balut/wrapper dengan glossy/matte paper dengan design yang diingini. Nak tanya atau tempah email ke coklatbar@gmail.com


Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Coklat Wrapper 1


Tempahan coklat wrapper (coklat bar + wrapper). Untuk majlis harijadi. Letak nama serta gambar pun boleh.


-Boleh juga guna gambar kartun seperti ultraman,batman,superman.

-Berbagai design boleh dibuat. Untk pertanyaan/tempahan email ke coklatbar@gmail.com



Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...