Lijit Search

Saturday, 13 October 2012

Coklat Angry Bird

 Coklat Angry Bird yang telah siap dimasukkan ke dalam kotak.
 Coklat Angry Bird di dalam bekas plastik lutsinar.
Coklat Angry Bird sesuai untuk majlis cukur jambul,birthday,tunang,perkahwinan
Harga Coklat Angry Bird serta bekas lutsinar = RM1.50
Minima order 50.
Pertanyaan atau tempahan email ke coklatbar@gmail.com

Terima Kasih

Coklat Ketupat

 Terjumpa mould coklat ketupat di kedai peralatan coklat. Rasa menarik lak...Nak try. Jadi beli la...
 2 jenis mould coklat ketupat, 1 kecik sikit.
Coklat ketupat yang telah siap. Makan la ape lagi...

Coklat Strawberry


Inilah dia strawberry bersalut coklat. Celupkan strawberry di dalam coklat yang dah cair.
Kemudian masukkan ke dalam peti sejuk dalam 15-20minit.
 Coklat Strawberry selepas dikeluarkan dari peti sejuk. Pastu makan ler..Emm sedap...

Monday, 20 February 2012

Pelbagai Coklat Box

Berbagai jenis kotak coklat...6 caviti, 9 caviti dan sebagainya. Biasa diisi dengan coklat berbentuk love,bunga dan sebagainya. Tapi saya isi dengan coklat wrapper..lihatlah hasilnya di http://coklatwrapper.blogspot.com
6 caviti

9 caviti

12 caviti

18 caviti

Tuesday, 24 January 2012

Biskut Jari Bersalut Coklat , Emmm Sedapp

Haaa camner nak buat biskut jari bersalut coklat...

1. Kena beli la biskut jari kat kedai...500g ke 1kg ker...

2. Sediakan coklat yang dah dicairkan...

3. Masukkan biskut jari ke dalam coklat yang dicairkan tu...berapa banyak biskut tu ikut suka anda lah...

4. Gaulkan biskut jari dan coklat dengan menggunakan sudu atau spatula.

5. Dah gaul, letakkan coklat biskut jari tu atas piring ke pinggan ke.

6. Masukkan dalam peti sejuk dalam 15 hingga 20minit.

7. Coklat biskut jari dah siap untuk dihidangkan...emm sodap yumm yumm

Selamat mencuba...

Tak tau buat coklat? Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...